Randafwerking van keukenbladen

Randafwerking van keukenbladen

Randafwerking van keukenbladen

Randafwerking van keukenbladen

Kunststof keukenbladen en de randafwerking van keukenbladen hebben de grootste keuze in kleuren en materialen. Zo kan bij een kunststof (HPL) keukenblad de kleur goed worden afgestemd op de kleuren van je keukenkasten, meubels of vloer. Of je kiest bewust voor een contrastkleur, zo maak je echt een blikvanger in je keuken.

De dikte van het werkblad en de randafwerking is tegenwoordig een punt van aandacht. Een dun keukenblad van 1 cm dikte heeft een hele andere uitstraling dan een dik keukenblad van 10 cm dik.

HPL keukenbladen of tafelbladen bieden veel decoratieve mogelijkheden voor de randafwerking. Je kunt kiezen uit een randafwerking in dezelfde kleur als het blad, in RVS of aluminium, houtstructuur of zelfs gestreept. Met een keukenblad met afwerkrand kan je verrassende effecten maken. Wat je ook kiest, met een kunststof keukenblad, achterwand of tafelblad zijn de mogelijkheden erg groot. Onze werkbladen zijn de finishing touch van je keuken of werkruimte en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor het bij elk budget past. Meer informatie nodig, kijk op onze site of mail ons op info@maatwerkbladen.nl